Logo_versie_zwart

Wat is vastgoedstyling?

Vastgoedstyling zorgt ervoor dat uw woning of pand verkoopklaar gemaakt wordt. Met de nodige tips en adviezen maken wij uw woning zo aantrekkelijk mogelijk voor een ruim publiek. Vastgoedstyling wordt het best opgestart bij de beginfase van het verkoopproces. Het doel is om een neutraal interieur te creëren, waardoor een ruimer publiek aangesproken wordt. Hoe meer geïnteresseerden, hoe hoger de prijs uiteindelijk zal zijn die geboden wordt.

Waarom vastgoedstyling?

Een goed gestylde woning maakt een goede indruk, verkoopt 4 à 5 keer sneller en genereert een meerwaarde van 8 procent. Aangezien de gemiddelde bezoeker in één minuut beslist of het wat wordt of niet, is het van groot belang de kandidaat-koper zich onmiddellijk thuis  te laten voelen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Vastgoedstyling hoeft helemaal niet duur te zijn om haar meerwaarde al te kunnen bewijzen. Bij Jade Vastgoedstyling bieden we verschillende pakketten aan voor verschillende doelpublieken. Wil je meer te weten komen? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze diensten pagina!